Sonny Boy

Sonny Boy

Solo Stories

De makers van Ma en Nu ik je zie brengen dit seizoen Sonny Boy naar het boek van Annejet van der Zijl. In deze monoloog komen Rika en Waldemar Nods tot leven door de ogen van hun zoon Waldy Nods. Waarom was hij hun sonny boy? Walk deel van hen zit in hem? Bij wie hoort hij echt?

wo 15 mei
20:15 De Justus

Prijs: € 23,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Aan de vooravond van zijn 37ste verjaardag probeert Waldy Nods, even oud als zijn vader is geworden, de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Ze moeten van ver komen en het zijn er niet veel. Op zijn 14de werden Rika en Waldemar door de Tweede Wereldoorlog uit zijn leven gerukt. Als jongen werd hij heen en weer geslingerd tussen Hollandse familieleden waar hij zich nooit thuis voelde. Als man hoopt hij zijn basis te vinden in de verhalen over zijn ouders, de Nederlandse en de Surinaamse. 
 
Met de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl wederom tot leven. Nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waar hij niet altijd even welkom was.
 
Gespeeld door Tarikh Janssen (The Bodyguard, Ik Wist Het, Drijfvermogen en Kamp van Koningsbrugge).

Onze aanbevelingen voor jou

Compagnie 21 van Tiuri

Compagnie 21 van Tiuri

Free birds fly

zo 26 mei om 15:00
Lees meer
Gemma

Gemma

Fabuch Social Cinema

vr 8 december om 20:15
Lees meer
Teun Toebes

Teun Toebes

VerpleegTHUIS

vr 22 september om 20:15
Lees meer