Släpstick
Geweest

Släpstick

Roaring Twenties

Betreed de rode loper voor deze jubileumvoorstelling van Släpstick! Herleef de gloriedagen van de slapstick in een onovertroffen, swingende, en ontroerende belevenis. En er kan echt helemaal niks mis gaan...!

Meer over de voorstelling

The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende belevenis van het decennium komt naar het theater. Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan! Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper! The Roaring Twenties komt naar het theater en je bent van harte uitgenodigd!

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en beleeft nu haar  25-jarig jubileum. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid wil stellen het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren 20 van de vorige eeuw.  

"The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie"
NRC Handelsblad
"Slapstick biedt vermaak op wereldformaat"
AD
"De muzikale clownerie van Släpstick is van absolute wereldklasse"
De Telegraaf