Sinterklaas Meezingfeest
Geweest

Sinterklaas Meezingfeest

Kasteel te koop

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Sinterklaas en de pieten geven een afscheidsfeestje voor Frits die met pensioen gaat en altijd goed voor het kasteel van Sinterklaas gezorgd heeft. Maar plotsklaps wordt het feestje verstoord door niet zo'n leuke boodschap.

Meer over de voorstelling

Frits gaat met pensioen en Sinterklaas en de pieten geven een afscheidsfeestje. Dit feestje wordt plotsklaps verstoord door een makelaar die van plan is om het kasteel te kopen zodra Frits zijn laatste dag voorbij is. In de kleine lettertjes van de akte staat dat als het kasteel niet onder het beheer van een gediplomeerde kasteelheer of -vrouw  valt, Sinterklaas en de pieten het kasteel moeten verlaten. En eigenlijk moeten ze nu maar alvast gaan inpakken. Hoe loopt dit avontuur af?

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.