Geweest

Silent Comedy

Let op! Geannuleerd
22-04-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 augustus a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

Een koptelefoon, vier onwijs grappige cabaretiers en het gehele theater als decor. Een totaalbeleving waar jij de controle over hebt! Zet bij binnenkomst alvast je koptelefoon op en ervaar wat er gebeurt. Met z’n allen in hetzelfde schuitje, maar… in welk schuitje zit jij?

Meer over Silent Comedy

Silent Comedy is dé nieuwe rete-grappige theaterervaring die je niet wilt missen! Deze unieke avond uit begint direct als je bij binnenkomst van het theater een koptelefoon op je oren krijgt met twee kanalen om tussen te switchen. Het comedy-feestje gaat verder tijdens de voorstelling, waarin vier stereograppige impro-cabaretiers en hun muzikaal begeleider om de aandacht van het publiek strijden. Het is pas uit met de pret als je je koptelefoon na de Silent Disco afterparty weer inlevert, met gloeiende oren én spierpijn van het lachen. Tijdens deze kruising tussen De Lama’s, Lucky TV Live en Silent Disco zit achterover leunen er dus niet in!

Zelf speel jij een actieve rol bij hoe je de avond beleeft, want het publiek mag zelf de onderwerpen aangeven waar de grappen over gaan én kan voortdurend kiezen op welk kanaal  de koptelefoon wordt afgestemd.

En geloof ons, switchen wil je, want stel je voor dat je de meest hilarische versie van deze avond mist! Waarom lacht je buurman zo hard? Waarom staat die cabaretier zich zo uit te sloven? En waarom zit jij als enige tussen de mensen om je heen, nog op dat ene kanaal?

Maak het vooral mee, want Silent Comedy is een van de grappigste voorstellingen die je kunt beleven. Dat beloven we je!

www.silentcomedy.nl

""Je mist helft van de grappen, maar dat is juist de lol"" De Limburger