Geweest

Showponies 2 (try-out)

Alex Klaasen, Freek Bartels e.a.

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een enorm succes afgelopen theaterseizoen. Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2. En dit keer komen ze óók naar Etten-Leur!

Meer over de voorstelling

Ontzettend trots zijn we op de komst van Alex Klaasen en zijn crew met de voorstelling Showponies 2. Deel 1 was een ongekend succes. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario. Ook nu staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt…De boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen.
 

U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf.

Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen

www.alexklaasen.nl

Showponies Theaterdiner

Om uw avondje uit compleet te maken, kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van het speciale Showponies theaterdiner bij onze buren, Het Witte Paard.

Speciaal voor deze avond is een heerlijk tweegangenmenu samengesteld vanaf € 22,50 per persoon. De medewerkers van Het Witte Paard zorgen ervoor dat u rond 19:45 uur klaar bent met het diner. Mooi op tijd voor de voorstelling die om 20:15 uur begint!

We hebben Alex Klaasen gevraagd welk gerecht niet kan ontbreken op het Showponies menu, bekijk hier zijn antwoord.

Reserveer het theaterdiner
"Moderne revue van hoog niveau"
Trouw
"Zeldzaam geestig en vocaal razend knap"
AD

Bekijk een fragment uit "De Alex Klaasen Revue: Showponies”