Rust en Vreugd

Rust en Vreugd

naar het boek van Hendrik Groen

Na de succesvolle boeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van Emma Quaadvliegh (68). Humor en vilein staan centraal in de omgeving van volkstuintjes. Rust en Vreugd is een ontroerende, herkenbare, grappige en muzikale voorstelling. 

za 23 maart
20:15 De Justus

Prijs: € 29,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Emma, gespeeld door Doris Baaten, is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op Rust en Vreugd. Ze gaat kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp.

Tuincontrole-commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.

De schrijver van Hendrik Groen weet, dit keer door de ogen van Emma, wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Een voorstelling voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Onze aanbevelingen voor jou

Fokker Blankers Tol

Fokker Blankers Tol

Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol, Renée Fokker

wo 29 november om 20:15
Lees meer
TOP Vrouwen (try-out)

TOP Vrouwen (try-out)

Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie

do 18 januari om 20:15
Lees meer