Rundfunk
Rundfunk
Rundfunk
Rundfunk
Rundfunk
Geweest

Rundfunk

Todesangstschrei

De jongens van Rundfunk zijn wegens enorm succes weer te zien in De Nobelaer. Na Wachstumsschmerzen, over de pijn van het opgroeien, stort het duo zich nu in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Meer over de voorstelling

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Ook in De Nobelaer stonden ze voor een uitverkochte zaal. Nu komen de heren terug met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

"De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog"
NRC
"Van de Velde en Van Kalmthout beheersen hun stijl tot in de puntjes."
Trouw
"Het maakt ook deze tweede show tot ijzersterk en spannend cabaret."
de Volkskrant