Rundfunk

Todesangstschrei

De jongens van Rundfunk zijn wegens enorm succes weer te zien in De Nobelaer. Na Wachstumsschmerzen, over de pijn van het opgroeien, stort het duo zich nu in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

do 12 mei
20:15 Zaal 1

Prijs: € 24,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Ook in De Nobelaer stonden ze voor een uitverkochte zaal. Nu komen de heren terug met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

"De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog"
NRC
"Van de Velde en Van Kalmthout beheersen hun stijl tot in de puntjes."
Trouw
"Het maakt ook deze tweede show tot ijzersterk en spannend cabaret."
de Volkskrant

Onze aanbevelingen voor jou

Christel de Laat

Hoe dan?!

vr 15 april om 20:15
Lees meer

Guilty Pleasure Hits

Afterparty met Radio 538: Die Verrückte Stunde

za 7 mei om 20:15
Lees meer