Geweest

RUMAG

RUMAG gaat het theater in!

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

De internetsensatie die iedereen kent van de zwart/witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans komt naar Etten-Leur met een eigen theatertournee. En zoals ze zelf zeggen: het wordt gegarandeerd kut. Met René Watzema als host!

Meer over de voorstelling

De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt. De stem die jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen. De stem die naar jou toe komt met een eigen theatertour! 

Onder leiding van host René Watzema gaat RUMAG tijdens deze show op zoek naar een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Precies zoals je van ze gewend bent. Dagelijkse onderwerpen zoals humor, seks, kleding en lifestyle komen aan bod en uiteraard hebben ze overal een mening over en over alles een oordeel klaar. Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega.

De RUMAG theatertour voelt als een heuse belevenis waarbij onderuit gezakt in je stoel zitten geen optie is. Tijdens elke show gaan ze samen met het publiek op zoek naar de RUMAG'er van de avond in de zaal. Dit gebeurt aan de hand van de welbekende quotes. En dat is nog niet alles, want ook zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor. Bereid je voor op een avond vol gevatte uitspraken en snel schakelen. Is dat jou niet vreemd? Wie weet word jij dan wel RUMAG'er van de avond!

www.rumag.nl

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

89