Ronald Goedemondt
Geweest

Cabaret

Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Verkoopinformatie

Start verkoop: Dinsdag 27 juni 2023, 13:00 uur
> Maximaal 4 tickets per bestelling
> Deze voorstelling doet niet mee met kortingsacties
> De verkoop is uitsluitend via deze website te boeken en niet per telefoon of mail m.u.v. rolstoelplaatsen (er zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar)
> Om doorverkoop tegen te gaan zijn je tickets enkel zichtbaar via de Ticketmatic App. Download deze dan ook voordat je tickets gaat bestellen en log alvast in met het mailadres waarmee je tickets bestelt.
> De toegangscodes voor de entree worden 120 minuten voor aanvang van de voorstelling zichtbaar in de Ticketmatic App. Het kan 24 uur duren voordat je tickets na aankoop zichtbaar worden in de app. Let op: de barcode verandert elke 30 seconden. 
> Refresh deze pagina op 27 juni om 13:00 uur eenmalig om de knop ‘Bestel nu’ te zien.

Kaartverkoop: Smart Tickets

Voor de voorstelling van Ronald Goedemondt verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic App op je smartphone. Deze app kun je downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorverkocht. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als je gewend bent.

"Ronald Goedemondt toont in ‘Met knielende knikjes’ zijn meesterschap als komiek"
de Volkskrant 4523
"Goedemondt verrast in een magistraal ‘Met knielende knikjes"
NRC 4522

Kies een taal