Rock4

Muziek

Rock4

The Vocal Experiences

Wereldhits als Killer Queen, Whole Lotta Love, Land Of Confusion, Wish You Were Here en Insomnia, gezongen door vier zangers met de stem als enige instrument. Laat je omver blazen door een meeslepende zangervaring vol passie, kracht en humor.

za 2 maart
20:15 De Justus

Prijs: € 22,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Een vocale rockband met een diepe bas en een percussionist van wereldklasse, een indrukwekkende leadzanger en een geweldige klassieke tenor. Rock4 bestaat uit vier stemkunstenaars van het allerhoogste niveau die samen de grenzen op het gebied van zang, ritme en harmonieën oprekken en aanscherpen.

In The Vocal Experience neemt Rock4 het publiek mee op een emotionele vocale reis door de tijd met nummers van onder andere Pink Floyd, Genesis en Queen, maar ook van Rag’n’Bone Man, Billie Eilish en Faithless. Daarbij worden deze keer alle registers opengetrokken met knallende bas- en percussiesolo’s, prachtige samenzang en ontroerende interpretaties.

De vier zangers van Rock4 hebben elk een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Luc Devens (Nederland) is de dynamische leadzanger, Lucas Blommers (Nederland) de heldere klassieke tenor, Phillip Schröter (Oostenrijk)) de energieke percussionist/vocalist en Miklós Németh (Hongarije) de lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep. Het viertal treedt op Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië.

Onze aanbevelingen voor jou

Red Limo Quartet

Red Limo Quartet

An offbeat Movie Night

zo 14 april om 15:00
Lees meer
IVY

IVY

& de rest

za 20 januari om 20:15
Lees meer