Geweest

Rob en Emiel

Van Houdini tot Copperfield

Let op! Geannuleerd

24-03-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiesten helaas besloten om deze voorstelling te annuleren.Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Met een unieke mix van magie, illusie en experimenten met jouw gedachten, gaan Rob en Emiel terug naar hun roots. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij bij dit razendsnelle duo. Kunnen ze echt gedachten lezen? Zweeft die persoon echt? Of is het toch anders? Zet je schrap!

Meer over de voorstelling

Rob en Emiel wonnen al 14 keer het Nederlands Kampioenschap Goochelen en behoren tot de beste mentalisten ter wereld! In de voorstelling Van Houdini tot Copperfield maken ze het onmogelijke waar en spelen ze zelfs met de gedachten van mensen uit het publiek. Continu balanceren ze tussen werkelijkheid en illusie, het publiek telkens in verbazing achterlatend. Je zit er bovenop, en toch zou je zweren dat die persoon daar echt door de lucht zweeft!

Illusie, mindfuck en experimenten: Rob en Emiel trakteren je op een unieke mix van deze technieken en halen hun inspiratie volop uit de kunsten van grootmeesters als Houdini en Copperfield. Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier. Een onvergetelijk theateravontuur op het hoogste niveau!

www.robenemiel.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

"Rob en Emiel staan op eenzame hoogte…" Musical Nieuws
"Zeer hoge kwaliteit, erg goed" ILOVETHEATER.NL
"Must-see show" HNU.nu