Richard Groenendijk
Richard Groenendijk

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

Richard Groenendijk is terug met zijn show Voor iedereen beter! En zoals altijd zorgt hij voor een hilarische avond. Dus misschien is het voor iedereen beter als je naar de voorstelling gaat.

vr 12 mei
20:15 De Justus

Prijs: € 25,00

Wachtlijst

Meer over de voorstelling

Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook! 

Zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! leverde hem naast uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek, ook een nominatie voor de Poelifinario op. 

Afgelopen seizoen speelde hij met zijn nieuwe show Voor iedereen beter wederom de Nederlandse theaters plat. Ook deze voorstelling werd door zowel pers als publiek lovend ontvangen. Een lied uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs.

Wegens het grote succes is Richard Groenendijk dit seizoen nogmaals met Voor iedereen beter meer dan honderd keer in het land te zien, ook in Etten-Leur! Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard wel. Voor iedereen beter is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

"Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is"
Joris Henquet - De Volkskrant

Onze aanbevelingen voor jou

Jochen Otten

Jochen Otten

Zijn stinkende best

do 15 december om 20:15
Lees meer
Ik Ga Stuk!

Ik Ga Stuk!

Finalistentour

wo 19 april om 20:15
Lees meer