René van Meurs
Geweest

Cabaret

René van Meurs

2636

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Wat als je daar niet klaar voor bent en gewoon nog wil dollen? Moet ook kunnen, toch?  
Laat René maar een avond vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten bomvol steengoede grappen.

Meer over de voorstelling

Ineens moet je er echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. 
Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu liefste zelf zou willen doen. 
 
René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Hij maakt “theater als troost in optima forma”, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef. In zijn vijfde programma zet hij deze lijn onverminderd voort. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: “Heemaal goud joh!”
Over René van Meurs
René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling Hunkert met vier sterren: “Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.” Voor zijn vijfde voorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer.

 

Onze aanbevelingen voor jou

Blauwe Vinkjes V.O.F.

Blauwe Vinkjes V.O.F.

DISCLAIMER

vr 19 januari om 20:30
Lees meer
Jeroens Clan

Jeroens Clan

Korte metten

vr 19 april om 20:15
Lees meer