Red Limo Quartet

Muziek

Red Limo Quartet

An offbeat Movie Night

Na meer dan 15 jaar samen te spelen met de grootste namen uit binnen- en buitenland staat Red Limo Quartet nu eindelijk zélf in het middelpunt. Bekende soundtracks en eigen stukken in een soundtrack- en movie score vibe zijn het anker in een voorstelling die je meeneemt op een filmisch avontuur!

Let op: Deze voorstelling is verplaatst van 27-10-2023 naar 14-04-2024. Bezoekers met kaarten zijn hierover inmiddels per e-mail door ons geïnformeerd. 

zo 14 april
15:00 De Justus

Prijs: € 23,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Red Limo Quartet is een strijkkwartet dat het in zich heeft om te klinken als een volledige band. Een unieke sound die van hee klein naar ongelofelijk groot kan gaan. 
 
Ooit speelden ze als onderdeel van Kyteman Orchestra op alle grote podia van Nederland, tot aan de mainstage van Pinkpop en Lowlands. Daarna volgden ontelbaar veel artiesten (o.a. Blaudzun, Dinand, Kensington, Wende, Jeangu).
Ook was Red Limo wekelijks te zien als onderdeel van de huisband van Matthijs van Nieuwkerk z’n tv-hit Matthijs Gaat Door
 
Vanuit het buitenland meldde wereldster Eddie Vedder zich in 2018. De Pearl Jam voorman was zo onder de indruk dat hij Red Limo Quartet meenam als zijn begeleidingskwartet op zijn solo wereldtournee. De laatste show daarvan was in Wembley Stadium in London, in het voorprogramma van The Who.
 
Tijdens deze theatertournee onder de naam Red Limo Quartet, an offbeat Movie Night pakt het kwartet het iets kleiner aan dat bij dat stadiongeweld. Bekende soundtracks en eigen stukken in een soundtrack- en movie score vibe zijn het anker in een voorstelling die je meeneemt op een filmisch avontuur!

Onze aanbevelingen voor jou

Rock4

Rock4

The Vocal Experiences

za 2 maart om 20:15
Lees meer
Lavinia Meijer

Lavinia Meijer

Untitled 3

zo 7 april om 15:00
Lees meer
Compagnie 21 van Tiuri

Compagnie 21 van Tiuri

Free birds fly

zo 26 mei om 15:00
Lees meer