Rayen Panday

Cabaret

Rayen Panday

Karma

Sta je wel eens stil bij het idee van karma? Rayen Panday vertelt je er alles over. Verwacht een avond vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

za 29 maart
20:15 De Justus

Prijs: € 26,00

Bestel nu

Over de voorstelling

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Als iets niet goed gaat, dan zeggen we dat het karma is en kennen we het toe aan ‘het universum’. Van oorsprong verwijst karma echter naar het verrichten van daden en niet naar de gevolgen daarvan. In zijn show vertelt Rayen je alles over het karma-principe. Karma is alweer de zevende voorstelling van de cabaretier. 

Rayen Panday is genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Entertainment. 

Uit het juryrapport: “De charismatische Rayen Panday sluit gemakkelijk vriendschap met de zaal, is een grootmeester in publieksinteractie en levert al jaren komische shows van hoog en consistent niveau. Mooi daarbij is dat deze zeer grappige cabaretier zichzelf met elk programma blijft ontwikkelen. Ten opzichte van zijn eerdere shows is Karma persoonlijker en volwassener met een sterke doorlopende lijn. Hij werkt toe naar een liefdevol en gemeend eerbetoon aan zijn vorig jaar plotseling overleden regisseur Wimie Wilhelm. Hij laat zichzelf daarmee meer dan ooit echt zien op het podium.”

In 2008 doet Rayen Panday mee aan een open podium voor stand-up comedy, iets wat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival 2008 waar hij in de finale de Persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier. Al jaren is hij onderdeel van Comedytrain en hij inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. In verschillende tv-programma’s is Rayen een graag geziene gast. Zo was hij te zien in onder andere The Roast en LOL seizoen 1 en 2. In december 2023 was hij een van de comedians bij Lubach’s Avondshow Stand-ups.

Onze aanbevelingen voor jou

Aron Elstak

Aron Elstak

Sidekick

vr 29 november om 20:30
Lees meer
Jandino

Jandino

Therapie

vr 22 november om 20:15
Lees meer

Kies een taal