Raoel Fatehmahomed

Cabaret

Raoel Fatehmahomed

RODE DRAAD

Raoel Fatehmahomed vertelt over de rode draad in zijn leven en houdt het publiek een spiegel voor. Want vier het leven en vergeet niet om ook te lachen: twee zaken waarbij Raoel je zeker zal helpen. 

do 20 februari
20:30 De LizZ

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Het gaat goed met Raoel. Hij staat al negen jaar op het podium, was te zien op televisie bij NPO en SBS6 en speelde in de succesvolle bioscoopfilm Bon Bini Holland 3. Klinkt goed toch? Maar wie bepaalt nou eigenlijk dat het goed gaat? Raoel neemt je mee in zijn leven.

Over Raoel
Raoel Fatehmahomed leek in de wieg gelegd voor een saaie kantoorbaan, maar niets is minder waar. Hij kwam erachter dat steeds meer mensen zijn gevoel voor humor waardeerde. Op het International Comedy Festival Rotterdam in 2015, werd hij als comedy talent gepresenteerd en sindsdien timmert hij flink aan de weg.

”Raoel Fatehmahomed komt met lekker veel energie het podium op, maakt makkelijk contact met het publiek en heeft de stemming er snel inzitten door te starten met scherpe grappen en zang. Het is prettig om naar Raoel te kijken, met veel gemak, flair, charme en zelfverzekerdheid staat hij op het podium, en weet een grap goed te brengen” - Juryrapport International Comedy Festival Rotterdam

Onze aanbevelingen voor jou

Pieter Verelst

Pieter Verelst

Spotlight (try-out)

za 10 mei om 20:30
Lees meer
Selma Visscher

Selma Visscher

Ik kijk liever

do 24 april om 20:30
Lees meer
Teun van den Elzen

Teun van den Elzen

Op positie

vr 23 mei om 20:15
Lees meer

Kies een taal