Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Geweest

Prentenboekjesfestival Op de boerderij

Boer Boris

Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden? Ontdek het tijdens dit nieuwe familiefestival: een unieke speeltuin in onze Huiskamer in combinatie met zowel een 2+ als 4+ voorstelling met een overlappend thema. Koop je kaartje voor één of beide voorstellingen en beleef het festival!

Let op! Enkel de voorstellingen van 14:30 & 15:30 uur kunnen qua tijdsplanning gecombineerd worden.

Meer over de voorstelling

Groen is goed! Tijdens dit festival is er aandacht voor de thema's duurzaamheid, gezondheid en milieu. En natuurlijk de schattige dieren op de kinderboerderij.

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in een theatrale boerderij! In de huiskamer ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin.

Verder kun je genieten van twee voorstellingen, waaronder Boer Boris is de baas (4+). Speciaal voor deze hilarische voorstelling komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Boer Boris, zijn machines, de dieren van de boerderij, de natuur en zelfs de vogelverschrikkers komen hierin tot leven. Boris helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie…

Moet ik voor mijn kind een kaartje kopen?

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!