Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Prentenboekjesfestival Op de boerderij
Geweest

Prentenboekjesfestival Op de boerderij

Gonnie en Gijsje

Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden? Ontdek het tijdens dit nieuwe familiefestival: een unieke speeltuin in onze Huiskamer in combinatie met zowel een 2+ als 4+ voorstelling met een overlappend thema. Koop je kaartje voor één of beide voorstellingen en beleef het festival!

Let op! Enkel de voorstellingen van 14:30 & 15:30 uur kunnen qua tijdsplanning gecombineerd worden.

Meer over de voorstelling

Groen is goed! Tijdens dit festival is er aandacht voor de thema's duurzaamheid, gezondheid en milieu. En natuurlijk de schattige dieren op de kinderboerderij.

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in een theatrale boerderij! In de huiskamer ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin.

Verder kun je genieten van twee voorstellingen, waaronder Gonnie en Gijsje. Samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes, in Gonnie en Gijsje samen op stap (2+).

Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea, en is een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan.

Moet ik voor mijn kind een kaartje kopen?

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!