Poppodium: Southern Outlaws
Poppodium: Southern Outlaws
Poppodium: Southern Outlaws

Muziek

Poppodium: Southern Outlaws

Staconcert

Samen met Beehive brengt Poppodium de ware Southern Outlaw sounds naar Etten-Leur. Poppodium organiseert voor het eerst een country event dat de vele stromingen en subgenres laat horen. Geniet deze zondag van Beehive, CCR-Revival en The Tall, The Fat & The Ugly.

zo 10 november
16:30 De LizZ

Prijs: € 17,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Programma
16:00 uur  The Tall, The Fat & The Ugly 
16:30 uur  Creedence Commotion Revival
17:15 uur  The Tall, The Fat & The Ugly
17:45 uur  Beehive 
18:30 uur  The Tall, The Fat & The Ugly 
19:00 uur  Beehive

The Tall, The Fat & The Ugly
De mannen van The Tall, the Fat and the Ugly geven een show doorspekt van Americana, bluegrass en verrassende ‘verbluegrasste‘ evergreens. Ze voorzien het publiek van driestemmige samenzang met onder meer nummers van Hank Williams, Flatt and Scruggs en Johnny Cash. Aangevuld met hits van legendarische bluegrassbands als The Rolling Stones en Pink Floyd.

Kortom een optreden van The Tall, The Fat and the Ugly is garantie voor een verrassend leuke muzikale show met hier en daar wat tuinbroekenlol.

Creedence Commotion Revival
CCR is een tribute to Creedence Clearwater Revival met het ongeëvenaarde CCR geluid. Wie kent die muziek nu niet? De band die eind jaren ‘60/begin ’70 grote hoeveelheid hits produceerde die iedereen wel kent zoals: Proud Mary, Bad moon rising, Fortunate son, Have you ever seen the rain, Suzie Q, I put a spell on you en nog veel meer. Als tribute-band van CCR vertolken ze deze hits op een zo authentiek mogelijke wijze en sound.

Beehive
Beehive is een energieke countryband vol passie en overgave met een repertoire van country, Americana, rock-'n-roll, en folk. Met een zangeres ukelele en zanger gitarist aan het front/ sologitaar, steelgitarist en een strakke drum & bass, kan deze band met zijn meerstemmige zang en soms zelfs vierstemmig  een echte countrysound neer zetten. Met de zuiverheid waarmee dit gebeurt laten ze de muzikale en vocale capaciteiten horen. Kom ook de passie voelen voor Countrymuziek, de drive van Americana, de gevoeligheid van ballads, en de energie van rock-'n-roll.

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium Presenteert: Golden Earring Undercover

Poppodium Presenteert: Golden Earring Undercover

Coming On Strong! (staconcert)

za 22 maart om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: The Sons of CCR (USA)

Poppodium Presenteert: The Sons of CCR (USA)

A Tribute to Creedence Clearwater Revival

di 28 januari om 20:15
Lees meer
Poppodium: De Kinkels

Poppodium: De Kinkels

Staconcert

za 19 april om 21:00
Lees meer

Kies een taal