Poppodium Sessions
Geweest

Poppodium

Poppodium Sessions

Ontdek nieuwe lokale bands op zondagmiddag in de huiskamer van De Nobelaer. Geheel gratis ben jij erbij, dus schuif gezellig aan!

Programma: 
13:30 - 14:00 uur Inloop
14:00 - 14:45 uur Zoo On The Loose  
15:00 - 15:45 uur Ome Joris  
16:00 - 16:45 uur Sweet Mary Bee 
17:00 - 17:45 uur Van Donders 

Meer over de bands

Zoo On The Loose  
De dieren uit de dierentuin zijn los! Midden in de pandemie stak een bende van muzikaal totaal verschillende individuen de koppen bij elkaar. Funk? Rock? Reggae? Zoo on the Loose besloot alle stijlen die op het pad kwamen te omarmen. De dierentuin is een plek waar je in één dag verschillende werelddelen en al hun moois kan bewonderen. The Zoo neemt je graag mee op een muzikale wereldreis op één avond! Langs verschillende genres, gecoverd - met een eigen sausje - en hier en daar een plukje eigen werk.     

Ome Joris  
Een Brabantse rock coverband die van Metallica, via Alanis Morisette naar Nederpop gaat en alles daar tussenin. Met een flinke dosis Brabantse humor en bovenal veel plezier. Tijdens de show kan je dus helemaal los op de stevige rockmuziek, of rustig in een hoekske mee te luisteren, maar vooral lekker meeblèren met de muziek. Een zondag met Ome Joris verveelt nooit!   

Sweet Mary Bee
Vier ervaren muzikanten met een voorliefde voor oude en nieuwere rock. De bandleden hebben bakken met ervaring maar de band staat nog in de kinderschoenen. Sweet Mary Bee is een jaar samen en richt zich nu nog eventjes op covers, maar het eerste eigen werk is in de maak.  

Van Donders 
De band bestaat sinds 2012 met als initiatiefnemer is Frank Donders... Lekker origineel... what's in a name? zou je zeggen... maar je hebt  Van Halen, Vandenberg dus de nieuwe helden heten VanDonders. 

Het doel is simpel: gewoon lekkere vette rock spelen, veel plezier maken en zorgen dat het publiek het naar de zin heeft. 

Meer over het concept

Een levendige pop- en rockscene in Etten-Leur, dat is de droom de vrijwilligers van De Nobelaer Poppodium. Daarom is het belangrijk om ook een podium te bieden aan jonge, regionale bandjes zodat zij de kans krijgen om podiumervaring op te doen. 

Tijdens deze muzikale middag betreden lokale bands het podium, niet alleen beginnende bands maar ook groepen met meer ervaring maar weinig bekendheid. Ontdek het enthousiasme en de drive van dit lokale & regionale talent en beleef een gegarandeerd muzikale middag!

Kies een taal