Poppodium Presenteert: WC Experience
Geweest

Muziek

Poppodium Presenteert: WC Experience

Staconcert

Braborock sinds 1989! Nummers van internationale allure voorzien van 'n Brabantse onzintekst, eigen nummers met 'n hoog rockgehalte, polka's en inhakers: niets is WC Experience te dol. Ga los op zaterdagavond tijdens het feestweekend in De Nobelaer. 

Voorprogramma
De mannen van Die 01608 zorgen voordat WC Experience op de planken staat al voor de juiste sfeer. Zij verzorgen namelijk het voorprogramma. 

Meer over de voorstelling

Waar WC Experience komt is 't feest, groot feest! Van hun kleine optredens in cafés en zaaltjes tot grote(re) festivals of eigen producties, het dak gaat eraf. In 2009 werden ze uitgeroepen tot beste dialectband van Nederland en daarmee zijn ze perfect voor het feestweekend, welke het Nederlandse lied in de schijnwerpers zet. 
 
 
Missie is en blijft: een feest bouwen voor groot en klein, dik en dun, jong en oud. Een feest waar je bij moet zijn geweest anders heb je zeker wat gemist. Inmiddels zijn er van het vijftal al 3 DVD’s en zo’n 17 albums verschenen. Het laatste album kwam in 2018 uit en draagt de titel: Welluk?! Uiteraard zijn vele van deze tracks te horen tijdens hun toer langs de vele feesttenten en festivals de komende jaren. Laat je ook verrassen door deze feestelijke muzikale wervelwind van rock, polka en kletspraot! 
 
WC EXPERIENCE 
-Patrick Marcelissen: Leadzang/gitaar 
-Arjan van den Broek: Gitaar/zang 
-Jozz Verheijen: Basgitaar 
-John Sprenkels: Toetsen/accordeon
-Gino Schipperen: Drums 

Kies een taal