Poppodium presenteert: Vrienden van Popel Live!
Geweest

Lichte muziek

Poppodium presenteert: Vrienden van Popel Live!

Na het grote succes van de afgelopen edities komen Antt, B-Ruder en Best Cellar met een avondvullend programma dat je niet mag missen! 
Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis met tevens verrassende combinaties van bandleden! Met wie ga jij een avondje muzikaal uit je dak?

Zaal Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Meer over de bands

Drie bands die eerder op Popelucht gespeeld hebben, betreden het podium in verrassende combinaties, waarbij ze ieder een eigen blok voor hun rekening nemen.

21:00 - 21:50 uur Antt
22:20 - 23:10 uur B-Ruder
23:40 - 00:30 uur Best Cellar

Zaal open vanaf 20:30 uur.
Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Antt
Antt is een powerquartet dat covers speelt van bekende en minder bekende rocksongs. De band speelt graag het “op-één-na bekendste nummer” van een band of artiest. Bekende nummers die minder vaak op podia te horen zijn.

B-Ruder
B-Ruder is gaspedaal helemaal onderin vanaf het begin. Dat kleine opdondertje (de zangeres) blijkt één brok energie te zijn met een strot die je zelden hoort. Moeiteloos passeren nummers van Anouk, Deep Purple, Nirvana, Rage Against the Machine en andere grootheden de revue. 

Best Cellar
Een muzikale reis door de tijd van eind jaren 50 tot en met de jaren 70 met soms een stout uitstapje naar recentere tijden. In een rap tempo vliegen de nummers je om de oren. Hier is geen redden meer aan; dat wordt feesten! 

Kies een taal