Poppodium Presenteert: The Kik

Muziek

Poppodium Presenteert: The Kik

Bal Populaire

The Kik brengt een avond vol levensliederen, smartlappen en tranentrekkers. Verwacht liedjes waarin gezelligheid en ambiance de boventoon voeren, ruimte is voor nostalgie en romantiek en waar melancholie steeds op de loer ligt.

za 5 april
20:15 De Justus

Prijs: € 29,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Het was een kwestie van tijd voordat The Kik zich zou wagen aan levensliederen, smartlappen en tranentrekkers. Belgische biertjes bij gedimd licht, Decap dansorgel, een gezonde dosis weemoed en torenhoge stapels platen van Johnny Hoes, Eddy Wally, Corry Konings en Johnny Jordaan vormde de inspiratie voor het schrijven van een album vol levensliederen.
 

Over The Kik 
De Rotterdamse band bestaat uit zanger Dave von Raven, bassist Marcel Groenewegen, gitarist Arjan Spies, drummer Ries Doms en toetsenist Paul Zoontjens. In 2013 was de band huisband in het achtste seizoen van De Wereld Draait Door, waarna de band menig clubtour doet en festivals speelt.

In 2015 werkt The Kik samen met Armand wat resulteert in een album en een ware herwaardering voor het werk van de protestzanger. In 2019 speelt The Kik Boudewijn de Groots eerste twee albums live in Rotterdam Ahoy. The Kik bracht tot op heden vier LP’s uit met eigen werk, twee albums met hertaalde liederen en een live album van het Boudewijn de Groot materiaal uit. 

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium Presenteert: Anneke van Giersbergen

Poppodium Presenteert: Anneke van Giersbergen

Heavy Strings

vr 1 november om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: Golden Earring Undercover

Poppodium Presenteert: Golden Earring Undercover

Coming On Strong! (staconcert)

za 22 maart om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: The Wanderers

Poppodium Presenteert: The Wanderers

The Wanderers Play Elvis - The Sun Sessions

vr 21 februari om 20:15
Lees meer

Kies een taal