Poppodium Presenteert: The Dutch Eagles
Geweest

Muziek

Poppodium Presenteert: The Dutch Eagles

New Horizon

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. Met weergaloze gitaarsolo's en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parel van toen weer helemaal van nu. Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

Meer over de voorstelling

Zes bevlogen muzikanten voeren je mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70’s. Al vijftien jaar brengen zij hun passie voor deze muziek naar je toe en dat zij niet stilstaan bewijzen ze wederom met New Horizon. 

Of het gaat om Lyin’ Eyes of Life In The Fast Lane, of juist een onverwachte muzikale verrassing: The Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. Dat brengen ze met verve, zoals je van ze gewend bent. Beleef het zelf in New Horizon - The Dutch Eagles.

Kom alvast in de stemming!

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium Presenteert: The Dubliners Experience

Poppodium Presenteert: The Dubliners Experience

The Songs and Stories

vr 26 januari om 20:15
Lees meer
Milène van der Smissen

Milène van der Smissen

Voor mijn part Dolly

do 11 januari om 20:30
Lees meer