Poppodium Presenteert: The Billy Joel Experience

Muziek

Poppodium Presenteert: The Billy Joel Experience

The Album Tour (staconcert)

STACONCERT - Een show waarbij het publiek zélf bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? The Billy Joel Experience: The Album Tour is interactief. Als bezoeker bepaal je vooraf de setlist door op je favoriete nummers te stemmen via www.billyjoelexperience.nl/stemmen

za 30 maart
20:15 De Justus

Prijs: € 24,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Voor de pauze spelen ze één van de twaalf albums van Piano man Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits.

Via een speciale webpagina bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. Heel makkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er uit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia en in theaters door het hele land – in mei speelden ze nog voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan diverse TV-programma’s, waaronder met succes bij het SBS6-programma The Tribute: Battle Of The Bands.
 

Hoe werkt het stemmen? Alexander legt het uit!

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium Presenteert: Elvis the Music

Poppodium Presenteert: Elvis the Music

met Erwin Nyhoff

za 6 april om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: Mell & Vintage Future

Poppodium Presenteert: Mell & Vintage Future

Roots & Romance 3

vr 12 januari om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: The Dutch Eagles

Poppodium Presenteert: The Dutch Eagles

New Horizon

do 7 december om 20:15
Lees meer