Poppodium presenteert: Smells Like Nirvana
Geweest

Poppodium presenteert: Smells Like Nirvana

STACONCERT - Smells Like Nirvana neemt je mee naar 18 november 1993. Naar het legendarische concert van grungeband Nirvana in New York. Laat je door deze tributeband meeslepen in de muziek en het verhaal!

Meer over de voorstelling

In de jaren negentig genoot de muziekstroming 'grunge' een enorme populariteit, met als hoogtepunt Nevermind het tweede album van Nirvana. De band Smells Like Nirvana neemt je mee op een heerlijke trip down memory lane naar 18 november 1993 in New York. Het legendarische akoestisch concert voor  het tv-programma MTV Unplugged gaf Nirvana een onsterfelijke status. En terecht want de unieke mix tussen die duistere rauwheid en de akoestische diepgang gaven het concert een beleving die maar moeilijk is te evenaren. Maar Smells Like Nirvana doet het! Verwacht veel meer dan alleen muziek, verwacht een meeslepend verhaal!

Een rauw, tragisch verhaal over een jong bandje uit Aberdeen, Amerika dat uitgroeit tot de icoon die het nu is. Over de razendsnelle opkomst, de legendarische optredens, tot het verschrikkelijk einde. Sluit je ogen en laat je meenemen, terug in de tijd, naar deze muzikale passie.

Zaal open vanaf 20:30 uur.

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.