Poppodium presenteert: Rock-'n-Roll Kerstshow
Poppodium presenteert: Rock-'n-Roll Kerstshow
Poppodium presenteert: Rock-'n-Roll Kerstshow
Geweest

Poppodium

Poppodium presenteert: Rock-'n-Roll Kerstshow

Staconcert

Traditiegetrouw presenteert Poppodium De Nobelaer vlak voor Kerst weer de swingende Rock-'n-Roll Kerstshow.

Meer over de voorstelling

Hoewel het alweer de 9de editie is, is het de eerste keer in de Parklaan, maar wordt de zaal zoals voorheen volledig op zijn kop gezet met geweldige optredens van bands die zorgen voor het allerleukste feestje om in de kerststemming te komen. Geniet van een drankje, goede muziek en Rock your Christmas!

Zaal open vanaf 20:30 uur.
 

21:00 - 21:45 uur: One Dollar Trio
Een dollartrio! Met hun vettige haar en opgerolde spijkerbroek brengen ze old school rock ‘n roll terug naar de mensen. Ze bewijzen dat rock ’n roll niet dood is. De band speelt covers, maar brengt ook eigen muziek geïnspireerd door de Stray Cats, Elvis Presley, Johnny Cash en meer…

22:15 - 23:00 uur: Rockadile
Rockadile is een driekoppige band en speelt een gevarieerde mix van authentieke Rock & Roll/Rockabilly/HillBilly muziek met af en toe een uitstapje richting Country en brengen deze nummers met hun eigen herkenbare Rockadile sound.

23:30 - 00:30 uur: Hot Rod Riot
Hot Rod Riot brengt Rockabilly en Rock ‘n Roll met een hoog Stray Cats gehalte. De missie van deze enthousiaste mannen is helder: ’samen met het publiek steeds weer een memorabel Rock ‘n Roll en Rockabilly feest bouwen!’ Dat dit trio daar zelf heel veel plezier aan beleeft, dat spettert dan ook steevast van het podium af.

Kies een taal