Poppodium Presenteert: Mell & Vintage Future

Poppodium Presenteert: Mell & Vintage Future

Roots & Romance 3

De persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Nico, de achtergronden bij eigen liedjes, de redenen voor een bijzondere cover, Mell & Vintage Future maken het tot een even opwindend als ontroerend concert dat smaakt naar veel meer. Volop genieten, van jong tot oud! 

vr 12 januari
20:15 De Justus

Prijs: € 26,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Verwacht nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band. Met avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem. 
 
Mell & Vintage Future komen geweldig tot hun recht in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde in de aandachtige omgeving van het theater een onvergetelijke show op. 

Veruit de meest gehoorde reacties waren: “wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond”. Het enthousiasme van het publiek was ongekend en de plaatverkoop na afloop van de shows brachten het laatste album BREAK THE SILENCE zelfs op de eerste plaats van de Nederlandse vinylchart!

Onze aanbevelingen voor jou

Ed Struijlaart

Ed Struijlaart

Gitaarmannen 2: Clapton Unplugged

do 23 november om 20:15
Lees meer
Leoni Jansen

Leoni Jansen

Leoni Solo

vr 29 maart om 20:30
Lees meer
Poppodium Presenteert: Elvis the Music

Poppodium Presenteert: Elvis the Music

met Erwin Nyhoff

za 6 april om 20:15
Lees meer