Poppodium Presenteert: Hét Kinderpopconcert
Geweest

Familie

Poppodium Presenteert: Hét Kinderpopconcert

Mijn eerste popconcert (3+)

Samen met het Poppodium presenteert De Nobelaer Hét Kinderpopconcert voor kids vanaf 3 jaar. Peuters en kleuters beleven hier hun allereerste popconcert met Jelle van Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, zwaaien, dansen of lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.

Let op! 28-03-2024, dit concert is verplaatst naar zaal De LizZ. In deze zaal zijn geen vaste zitplaatsen maar is het mogelijk om zowel sta- en zitplaatsen te creëren zodat alle kinderen de vrijheid hebben om lekker te bewegen tijdens hun eerste popconcert.

Meer over de voorstelling

Wel eens een peuter – wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien stagediven?! Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens Hét Kinderpopconcert
 
Tijdens je allereerste popconcert hoor je de leukste en bekendste kinderliedjes als Hokie-Pokie en Tsjoe Tsjoe Wah in een stoer popjasje, en maak je kennis met nieuwe liedjes die je binnen no-time kunt meezingen!
 
Hét Kinderpopconcert is een swingende middag met stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters. Je allereerste popconcert is meteen je allerleukste!
 
Niet te vergeten: ook erg leuk voor opa’s, oma’s, ouders en verzorgers! 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Kies een taal