Poppodium Presenteert: Hét Kinderpopconcert

Familie

Poppodium Presenteert: Hét Kinderpopconcert

Mijn eerste popconcert (3+)

Samen met het Poppodium presenteert De Nobelaer Hét Kinderpopconcert voor kids vanaf 3 jaar. Peuters en kleuters beleven hier hun allereerste popconcert met Jelle van Amersfoort en zijn geweldige liveband! Alles mag: meezingen, zwaaien, dansen of lekker luisteren; net als bij een écht popconcert.

zo 21 april
14:00 De Justus

Prijs: € 19,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Wel eens een peuter – wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien stagediven?! Of driejarigen onbevreesd zien crowdsurfen? Het kan zomaar gebeuren tijdens Hét Kinderpopconcert
 
Tijdens je allereerste popconcert hoor je de leukste en bekendste kinderliedjes als Hokie-Pokie en Tsjoe Tsjoe Wah in een stoer popjasje, en maak je kennis met nieuwe liedjes die je binnen no-time kunt meezingen!
 
Hét Kinderpopconcert is een swingende middag met stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters. Je allereerste popconcert is meteen je allerleukste!
 
Niet te vergeten: ook erg leuk voor opa’s, oma’s, ouders en verzorgers! 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

Bing is jarig

Bing is jarig

1+

za 25 mei om 13:30
Lees meer
Meester Kikker (5+)

Meester Kikker (5+)

naar het boek van Paul van Loon

zo 21 januari om 15:00
Lees meer