Poppodium Presenteert: Elvis the Music

Muziek

Poppodium Presenteert: Elvis the Music

met Erwin Nyhoff

Elvis The Music - The King: een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley! Met een superband inclusief blazers, backingvocals én beeld & decor. Featuring: zanger/gitarist Erwin Nyhoff! 

za 6 april
20:15 De Justus

Prijs: € 31,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Elvis Presley, ‘The King’ is een van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn carrière, nam hij meer dan 700 songs op, waaronder Always on My Mind, Jailhouse Rock, Love Me Tender, Blues Suede Shoes en Don’t Be Cruel.

Hij ontketende voor het eerst massahysterie tijdens concerten, wist in diverse stijlen uit te blinken en is ontelbare keren nagedaan. Zijn invloed is zo groot dat hij na zijn dood vaak in levende lijve werd gesignaleerd.

In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!) voorbij in een unieke spetterende liveshow in the spirit of Elvis Presley.
Erwin Nyhoff is in de rol van The King, een perfecte verschijning. Hij tourt  momenteel met de bluesshow van Johan Derksen én speelde de hoofdrol in de musical over het leven van blueslegende Harry Muskee.

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium Presenteert: Crazy Little Things

Poppodium Presenteert: Crazy Little Things

The Freddie Mercury Story

za 4 november om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: The Billy Joel Experience

Poppodium Presenteert: The Billy Joel Experience

The Album Tour (staconcert)

za 30 maart om 20:15
Lees meer