Poppodium Presenteert: Crazy Little Things
Geweest

Muziek

Poppodium Presenteert: Crazy Little Things

The Freddie Mercury Story (Première)

PREMIÈRE 
Hij was ongrijpbaar tijdens zijn leven, ondanks talloze documentaires en films. Freddie Mercury is en blijft de meest magische ster in de geschiedenis van de popmuziek.The Freddie Mercury Story staat in het teken van de ongelooflijke songs die de in Zanzibar geboren superster maakte. 

Meer over de voorstelling

Popjournalist, schrijver, Veronica-DJ en drummer Jean-Paul Heck dook net als bij de vorige show Queen: The Story in het leven van Mercury. Hij ging op pad met een camera om bekende Nederlanders te vragen wat hun herinnering aan de Queen-legende is en trok naar Londen om gesprekken met vrienden van Freddie te filmen voor deze show. 
 
In The Freddie Mercury Story staat alles in het teken van de ongelooflijke songs die de in Zanzibar geboren superster tijdens zijn leven maakte. Al blijft het belangrijkste in deze show de muziek, die door de zevenmanformatie met zanger Marijn Geluk als frontman wordt gespeeld.
 

De Volkskrant schreef in een recensie dat je niet dichter bij de sound van Queen kunt komen dan Crazy Little Things. Leo Blokhuis noemt deze tributeband een heuse sensatie. Voor de nieuwe show werd een ragfijne selectie gemaakt van de beste maar ook meest invloedrijke songs die Freddie Mercury in zijn leven schreef. Daarnaast komen ook andere grote hits van de band voorbij. The Freddie Mercury Story gaat verder waar de film Bohemian Rhapsody ophield.

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium Presenteert: The Billy Joel Experience

Poppodium Presenteert: The Billy Joel Experience

The Album Tour (staconcert)

za 30 maart om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: Elvis the Music

Poppodium Presenteert: Elvis the Music

met Erwin Nyhoff

za 6 april om 20:15
Lees meer