Poppodium: Last Man Standing
Poppodium: Last Man Standing
Poppodium: Last Man Standing

Muziek

Poppodium: Last Man Standing

Rockfestival

Laat je omver blazen door keiharde rock-'n-roll. In samenwerking met de Bredase band Revölvo brengt Poppodium het festival Last Man Standing naar Etten-Leur. Het festival heeft z’n roots in Breda, maar verruilt ‘Breda Suckcity’ voor ‘Etten-Leur Rockcity’, en hoe!

za 28 september
16:00 De LizZ

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Over het festival

Eén stage met de dikste line-up ooit; keiharde rock-'n-roll knalt je oren in. Nederlands grootste rock-iconen brengen een bezoek aan ons poppodium. Samen met lokale helden van Revölvo zorgen ze met punk, speedrock en rawk ‘n’ roll voor een ruige avond.

Programma

15:30 uur  zaal open
16:00 uur  BRACES 
16:45 uur  DJ 
17:15 uur  Helldozers (DE) 
18:00 uur  DJ 
18:30 uur  Revölvo  
19:30 uur  Karaoke 
20:00 uur  69 Charger   
21:00 uur  DJ 
21:30 uur  Milwaukee Wildmen 
22:30 uur  DJ 

BRACES
Hard en rechttoe-rechtaan. BRACES brengt muziek die je in het gezicht raakt. Deze vierkoppige metalband uit het zuiden van Nederland combineert elementen uit hardcore, metalcore en deathcore. Geïnspireerd door Slipknot, Emmure en Knocked Loose, voegen ze ook details van elektronische en percussieve elementen toe aan hun muziek. Zo hard heeft Etten-Leur het nog nooit gezien. 

Helldozers 
“A Greek, a Russian and a German walk into a bar... “ Wat begint als een slechte grap is eigenlijk een vrij exacte beschrijving van het geboorteuur van The Helldozers. Leunend op hun nationale dranken creëerden ze in 2010 hun eigen soort riff-georiënteerde groove metal, doordrenkt met stoner- en zuidelijke rockelementen. Wat in 2010 begon als een multinationaal studioproject, was uitgegroeid tot een volwaardige heavy rockband, tot de tanden bewapend met moordende riffs en klaar om grote schade aan te richten op het podium.  

Revölvo
Meng Motörhead met Anthrax en wat Iron Maiden in een whiskypot. Roer het door met een beetje S.O.D en Billy Idol, een scheutje kerosine, veel talent en je hebt een kant-en-klare rock sensatie die de naam Revölvo draagt. Dit West-Brabantse veteranenkwartet voegde daar wat van hun eigen unieke geluid aan toe om dit brandende brouwsel nog explosiever te maken en ze zijn er klaar voor om de wereld op zijn kop te zetten!  

Ze zijn de band in 2009 begonnen en hebben twee volledige albums uitgebracht en onlangs een EP. Revölvo deelde het podium met iconische bands als Orange Goblin en Peter Pan Speedrock en speelde veel festivals zoals Roadkill in België en Masters Of Rock in Tsjechië. Van Amsterdam tot Moskou, Revölvo speelt altijd luid en snel alsof het hun laatste kan zijn. Revölvo’s indrukwekkende compilatie van rockhits liet opnieuw zien dat volwassenheid en rock-'n-roll door de jaren heen samenkomen.   

69 Charger 
Eindhovens beste garagerock-'n-rollband 69 Charger begon eind vorige eeuw met de release van hun eerste single I've Got a Feeling. De band speelde honderden shows met gelijkgestemden als de Dwarves, 9 Pound Hammer, Cosmic Psychos, Supersuckers, Zeke en nog veel meer. Net als de legendarische auto waarnaar ze zijn vernoemd, staat de 69 Charger bekend om zijn snelheid en uiterlijk in rechte lijn. En nu, gerestaureerd en afgesteld, is de 69 Charger weer in actie. 

Milwaukee Wildmen 
Uit het zuiden van Nederland verspreiden psychobilly evangelisten Milwaukee Wildmen het woord van de Nederlandse psychobilly. Puur en compromisloos. Nog steeds in dezelfde formatie en met een vrachtwagenlading passie. Als geen ander weten zij de vibe van pure rock & roll, punk en psychobilly te mixen zonder in het 3 akkoorden cliché te vervallen. Van LA tot St. Petersburg, grote festivals en kleine podia: "Wildmen leveren altijd" en zijn nog steeds op dreef naar nog een decennium van chaos. 

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium Presenteert: Anneke van Giersbergen

Poppodium Presenteert: Anneke van Giersbergen

Heavy Strings

vr 1 november om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: Golden Earring Undercover

Poppodium Presenteert: Golden Earring Undercover

Coming On Strong! (staconcert)

za 22 maart om 20:15
Lees meer
Poppodium: Rock-'n-Roll Kerstshow

Poppodium: Rock-'n-Roll Kerstshow

Staconcert

zo 22 december om 16:30
Lees meer

Kies een taal