Poppodium: Last Man Standing
Poppodium: Last Man Standing
Poppodium: Last Man Standing
Poppodium: Last Man Standing
Geweest

Poppodium

Poppodium: Last Man Standing

Rockfestival

In samenwerking met de Bredase band Revölvo brengt Poppodium het festival Last Man Standing naar Etten-Leur. Het festival heeft z’n roots in Breda maar verruilt ‘Breda Suckcity’ voor ‘Etten-Leur Rockcity’, en hoe!

Meer over het festival

Eén stage met de dikste line-up ooit; keiharde Rock-'n-Roll knalt je oren in. Nederlands grootste rock-iconen Dikke Dennis en Speedmobile brengen een bezoek aan Etten-Leur en zorgen met de local heroes van Revölvo en Puinpoeier met punk, speedrock en rawk ‘n roll voor genoeg voer voor een lange, ruige avond.

PUINPOEIER
's Lands nieuwste rock-'n-roll cliché uit Breda heet PUINPOEIER. Met Dennis Klootwijk op drums, Joris van den Berg op bas, Viktor Noatschk op gitaar en Yung Huilie op zang zou je kunnen spreken van een bescheiden supergroep, maar zo super is het allemaal niet. Wat PUINPOEIER dan wel is? Nederlandstalige gitaarmuziek zo hard als een sloopkogel met de branie van een afbraakbuurt.

Dikke Dennis & The Røckers
Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden! Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet.

Revölvo 
Whisky en kerosine ontvlammen bij het geluid van Revölvo! Meng Motörhead met Anthrax en wat Iron Maiden in een whiskypot. Roer het op met een beetje S.O.D en Billy Idol, een scheutje kerosine en veel talent en je hebt een kant-en-klare rocksensatie die Revölvo heet. Dit West-Brabantse veteranenkwartet voegde wat van hun eigen unieke geluid toe om dit laaiende brouwsel nog explosiever te maken en ze zijn klaar om je wereld te rocken!

SPEEDMOBILE
Wat krijg je als je de frontman (zanger/gitarist Jeroen Haamers) van Nederlands meest rock & roll band ooit, BATMOBILE, in een kamer stopt samen met de ritmesectie (drummer Bart Nederhand en bassist Bart Geevers) van Nederlands andere rockinest rock & rollband ooit, PETER PAN SPEEDROCK? Je krijgt SPEEDMOBILE!