Poppodium: De Kinkels

Kinkelfest around the World!

16-11-202 Let op! Verplaatsing 
Het optreden van De Kinkels is verplaatst van 27-11-2021 naar 23-04-2022. 

Voor de tiende keer staat de Etten-Leurse band De Kinkels op het podium in de Kleine Zaal. Tijdens het concert Kinkelfest around the World! neemt d-eze energieke band je mee op reis langs de mooiste internationale feestdagen.-

Let op: de aanvangstijd is gewijzigd van 21:00 uur naar 20:30 uur. 

za 23 april
20:30 Zaal 1

Prijs: € 12,50

Bestel nu

Meer over de show

Elk land ter wereld heeft zijn eigen feestdagen. We kennen natuurlijk allemaal het beroemde Duitse Oktoberfest van onze oosterburen. Frankrijk viert elk jaar Quatorze Juillet, de Ieren gaan op 17 maart los voor Saint Patricks Day en de Amerikanen vieren Independence Day op the 4th of July. Elke feestdag heeft zijn eigen geschiedenis en tradities maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat er eten, drank en muziek is om er een spektakel van te maken. 

Dit inspireerde De Kinkels om de mooiste internationale feestdagen met de bijbehorende muziekstijlen te vangen in Kinkelfest around the World!. Op deze avond komen onder het genot van internationale versnaperingen de verschillende feestelijke muzieksoorten aan bod.

Zaal open vanaf 20:00 uur.
Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.