Poppodium: De Kinkels

Kinkelfest around the World!

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Voor de tiende keer staat de Etten-Leurse band De Kinkels op het podium in de Kleine Zaal. Tijdens het concert Kinkelfest around the World! neemt deze energieke band je mee op reis langs de mooiste internationale feestdagen.

za 27 november
21:00 Kleine Zaal

Prijs: € 12,50

Bestel nu

Meer over de show

Elk land ter wereld heeft zijn eigen feestdagen. We kennen natuurlijk allemaal het beroemde Duitse Oktoberfest van onze oosterburen. Frankrijk viert elk jaar Quatorze Juillet, de Ieren gaan op 17 maart los voor Saint Patricks Day en de Amerikanen vieren Independence Day op the 4th of July. Elke feestdag heeft zijn eigen geschiedenis en tradities maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat er eten, drank en muziek is om er een spektakel van te maken. 

Dit inspireerde De Kinkels om de mooiste internationale feestdagen met de bijbehorende muziekstijlen te vangen in Kinkelfest around the World!. Op deze avond komen onder het genot van internationale versnaperingen de verschillende feestelijke muzieksoorten aan bod.

Zaal open vanaf 20:30 uur.
Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium: The Boss Brothers

The Ultimate Springsteen Experience

za 16 oktober om 21:00
Lees meer

The Fortunate Sons (USA)

A tribute to Creedence Clearwater Revival

vr 15 oktober om 20:15
Lees meer

The Wanderers play Elvis

vr 12 november om 20:15
Lees meer