Popelucht

Popelucht

Hét gratis openluchtfestival van Etten-Leur

Popelucht is hét gratis openluchtfestival dat jaarlijks plaatsvindt in het laatste weekend van augustus in het Oderkerkpark. Dit jaar vindt de 35ste editie plaats op zaterdag 26 en zondag 27 augustus. 

zo 27 augustus
13:00 Oderkerkpark
Gratis entree

Festival line-up

Festival line-up

Meer over het festival

Popelucht is een pop/rock openluchtfestival dat jaarlijks plaatsvindt in het laatste hele weekend van augustus. Dit jaar op zaterdag 26 augustus van 19.00 tot 24.00 uur en zondag 27 augustus van 13.30 tot 23.00 uur. Het festival vindt plaats in het Oderkerkpark, in het centrum van Etten-Leur.

De line-up van het festival bestaat voornamelijk uit beginnende en regionale bands. Popelucht biedt een zeer gevarieerd programma waar alle muziekstijlen welkom zijn. Pop, rock, ska, punk, elektro, rockabilly, reggae, metal, grunge, hardrock, blues, singer songwriter... je kunt het allemaal tegenkomen op Popelucht. Naast cover- en tributebands bestaat de hoofdmoot uit bands met eigen werk.

Tijdens Popelucht zijn er twee podia. Mainstage en een kleiner, sfeervol Talentstage. Op dit kleinere podium presenteren zich opkomende bands die nog net een maatje te klein zijn voor het grote werk, of die beter tot hun recht komen in een wat intiemere sfeer.

Naast het entertainen van in totaal zo’n 3.500 tot 4.000 bezoekers heeft Popelucht de doelstelling om nieuwe bands onder de aandacht te brengen en ze een opstapje naar een mooie carrière te geven. Gratis toegang is daarom een belangrijk speerpunt van Popelucht. Met behulp van sponsoren blijft dit tot op de dag vandaag nog steeds mogelijk.

Popelucht valt onder De Nobelaer en wordt geheel georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers. Gedurende het jaar zijn 10 medewerkers bezig met de organisatie, tijdens het festival zijn zo’n 60 vrijwilligers actief.

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium: Last Man Standing

Poppodium: Last Man Standing

Rockfestival

za 30 september om 19:45
Lees meer
Poppodium Presenteert: Mooi Wark

Poppodium Presenteert: Mooi Wark

Giet de boer op (staconcert)

vr 13 oktober om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: WC Experience

Poppodium Presenteert: WC Experience

Staconcert

za 14 oktober om 20:15
Lees meer