Pianiste Anna Fedorova

Muziek

Pianiste Anna Fedorova

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

De Oekraïense pianiste Anna Borisyvna Fedorova heeft gespeeld in alle grote concertzalen ter wereld. Haar vertolkingen van de Rachmaninoff Pianoconcerten zijn wereldwijd beroemd.

zo 25 mei
15:00 Kapel van Bovendonk

Prijs: € 32,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Al op jonge leeftijd toonde de Anna Fedorova een aangeboren muzikale volwassenheid en verbazingwekkende technische vaardigheden. Haar liveopname van Rachmaninoffs 2e pianoconcert is meer dan 41 miljoen keer bekeken op YouTube en wordt zeer geprezen door critici en wereldberoemde muzikanten. Ze treedt regelmatig op in de meest prestigieuze concertzalen ter wereld, zoals het Concertgebouw in Amsterdam, Carnegie Hall & Lincoln Center in New York, Palacio de Bellas Artes in Mexico-Stad, Théâtre des Champs-Elysées in Parijs, Bunka Kaikan in Tokio en Het Londense de Royal Albert Hall.

“Het prachtige geluid en de natuurlijke vrijheid van Anna Fedorova bij het maken van muziek met totale technische zekerheid zorgt voor een van de beste Chopin-uitvoeringen die ik in lange tijd heb gehoord.” - Menahem Pressler.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk, Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Onze aanbevelingen voor jou

Iris Hond

Iris Hond

Dust Awakened By Dawn

za 5 oktober om 20:15
Lees meer
Mindfulness in concert

Mindfulness in concert

De jongen, de mol, de vos en het paard

do 7 november om 20:15
Lees meer
ADAM Quartet

ADAM Quartet

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

vr 24 januari om 20:00
Lees meer

Kies een taal