PIAF
PIAF
PIAF
Geweest

Musical

PIAF

Je ne regrette rien (try-out)

Een nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van legende Edith Piaf (gespeeld door Suzan Seegers), oftewel 'de kleine mus'. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft de fenomenale Piaf verschillende belangrijke momenten uit haar leven. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

Meer over de voorstelling

Na een leven vol drank, drugs en mannen overleed 60 jaar geleden één van Frankrijks grootste artiesten: Edith Piaf. Nu, ver na haar dood, worden haar liedjes over de hele wereld nog steeds geluisterd en gezongen. Nummers als Non, Je ne regrette rien, La Vie En Rose en Padam zijn slechts een paar voorbeelden uit een indrukwekkend repertoire. 

Het verhaal achter de legende
Edith Piaf is zojuist overleden. Dit is niet wat ze wou. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Pas net overleden komt de verwarde Piaf vier karakters tegen: De Engel. De Duivel. De Nar. En de dood. Dan blijkt dat haar man Theo Sarapo goed naar haar geluisterd heeft. Hij heeft een ambulance gebeld en tegen de chauffeur liegt hij dat Edith slaapt. Piaf houdt tegenover haar vier levensgezellen vol dat ze niet dood is, zo lang ze niet in Parijs is. En zo lang ze niet weet wat ze achterlaat. Zo zit ze voor de duur van de tocht opgescheept met deze vier passagiers. Piaf wil weten waar deze vier in haar leven waren. Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleefd de legende belangrijke momenten uit haar leven om te ontdekken wie ze was en erachter te komen wat het is dat ze achterlaat.

Wat kan je verwachten?

Lavinia Meijer

Lavinia Meijer

Untitled 3

zo 7 april om 15:00
Lees meer
Musical Je Anne

Musical Je Anne

Gebaseerd op het dagboek van Anne Frank

za 18 mei om 20:15
Lees meer
Sonny Boy

Sonny Boy

Solo Stories

wo 15 mei om 20:15
Lees meer