Geweest

Pepijn Gunneweg

The Great Wonder

Let op! Geannuleerd
24-03-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 mei a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste soloshow The Great WonderThe Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Zijn eerste solovoorstelling.

Meer over de voorstelling

12-11-2019: Let op! Deze voorstelling is wegens ziekte van Pepijn op de oorspronkelijke datum verplaatst van 1 november 2019 naar 1 mei 2020.

The Great Wonder is een 4-dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! 

 

Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur…

"Een staaltje vakmanschap in variété, acrobatiek, goochelen en absurde komedie"
Theaterparadijs
"Pepijn pakt groots uit! Je komt ogen tekort"
Theaters in Nederland
"Knap gemaakte show, die geschikt is voor jong en oud!"
De Volkskrant