Pater Moeskroen
Pater Moeskroen

Pater Moeskroen

Geeft Een Rondje

Ruim 35 jaar Pater Moeskroen, dus tijd voor een feestje! In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuzikant en troubadours vertellen De Paters over al die jaren vol hoogte- en dieptepunten. Daarin is ruimte voor hits, vergeten parels en her en der nieuwe escapades en rariteiten.

vr 31 maart
20:15 De Justus

Prijs: € 24,50

Bestel nu

Meer over deze voorstelling

Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd, maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Meer dan vijfendertig jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian, om terug te keren via Moeskroen, België. Vol muzikale ideeën en met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als bier van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis.

Talloze theatershows, albums, shows en hits verder (wie herinnert zich niet: Laat Maar Waaien, Roodkapje, Joost, Dansen en Hela Hola?) is de band nog altijd een begrip in theater- en feestland. Zou dat Pater Moeskroen-bier er dan nu eindelijk ook eens komen?

Onze aanbevelingen voor jou

Dana Winner

Dana Winner

Miss You Most

za 13 mei om 20:15
Lees meer
Gerard van Maasakkers

Gerard van Maasakkers

Zald'mhebbe!

do 13 april om 20:15
Lees meer
Poppodium: De Kinkels

Poppodium: De Kinkels

Toppop Yeah!

za 15 april om 21:00
Lees meer