Pater Moeskroen
Pater Moeskroen
Geweest

Pater Moeskroen

Geeft Een Rondje

08-02-2023 Let op! Dit evenement is tijdelijk niet in de verkoop omdat er momenteel een omboeking plaatsvindt van ongeplaceerd naar geplaceerde plaatsen. 

Ruim 35 jaar Pater Moeskroen, dus tijd voor een feestje! In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuzikant en troubadours vertellen De Paters over al die jaren vol hoogte- en dieptepunten. Daarin is ruimte voor hits, vergeten parels en her en der nieuwe escapades en rariteiten.

Meer over deze voorstelling

Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd, maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Meer dan vijfendertig jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian, om terug te keren via Moeskroen, België. Vol muzikale ideeën en met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als bier van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis.

Talloze theatershows, albums, shows en hits verder (wie herinnert zich niet: Laat Maar Waaien, Roodkapje, Joost, Dansen en Hela Hola?) is de band nog altijd een begrip in theater- en feestland. Zou dat Pater Moeskroen-bier er dan nu eindelijk ook eens komen?

Let op! Pater Moeskroen is nog bezig met het ontwikkelen van het concept voor deze voorstelling. Het wordt een voorstelling met zitplaatsen, maar aangezien we nog niet weten hoe de zaal ingedeeld wordt, kunnen we nog geen geplaceerde stoelen verkopen.