Paniek in de Oliebollenfabriek (4+)
Geweest

Gastproductie

Paniek in de Oliebollenfabriek (4+)

Jeff & Matt

Ben jij klaar voor een avontuur vol spanning en humor? Maak tijdens deze kindervoorstelling kennis met Jeff & Matt! Deze twee grappige vrienden beleven de meest bizarre avonturen. Dit keer stappen ze in de wereld van de oliebollenfabriek. Maar zoals je al kunt raden, gaat niet alles zonder paniek.

Meer over de voorstelling

Met oudejaarsdag om de hoek is er geen tijd te verliezen. De bestellingen blijven binnenstromen. Van de supermarkt tot aan een bakkerswinkel. Iedereen wil genieten van heerlijke verse oliebollen, maar dan slaat het noodlot toe: de machine raakt oververhit! 

Help Jeff & Matt met het repareren van de oliebollenmachine en lach mee om de hilarische situaties die daardoor ontstaan. In deze interactieve voorstelling word je als kind betrokken bij het verhaal. Lukt het de twee vrienden om alles op tijd gereed te krijgen? Of loopt het helemaal in de soep, uh … olie?

Mis deze kans niet om samen met je kinderen een geweldige tijd te beleven bij de voorstelling Jeff & Matt, Paniek in de Oliebollenfabriek. Een gegarandeerd spektakel waarbij plezier voorop staat. Bestel je tickets nu en maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol avontuur en hilariteit! 

Ná afloop van de voorstelling krijg je zelfs de kans om op de foto te gaan met Jeff & Matt! Een unieke ervaring om deze grappige duo's persoonlijk te ontmoeten en nog even na te praten van alle hilarische situaties die ze hebben beleefd.

De advies leeftijd voor deze voorstelling is van 4 t/m 8 jaar, maar grote broers/zussen zullen vast ook genieten. 

Voor alle kinderen: GRATIS poster + (digitaal) cadeau t.w.v. € 10,- 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Kies een taal