OXYGEN

Dans

OXYGEN

DELUSION 2.0

Stap binnen in de wereld van dans en illusie met Oxygen. Laat je meevoeren door de verbluffende choreografieën van Jennifer Romen, die een meeslepend coming-of-age verhaal vertellen dat je diep zal raken. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

vr 4 april
20:15 De Justus

Prijs: € 26,50

Bestel nu

Over de voorstelling

De show gaat verder waar Delusion eindigde. Het personage dat we volgden op haar weg naar volwassenheid, staat nu oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moet winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? 

Jennifer gebruikt opnieuw innovatieve technieken zoals blacklight, schaduwspel en projecties om het publiek te betoveren met ongrijpbare illusies. Je wordt omver geblazen door het samenspel van de dansers, het licht en de strakke choreo’s. 
 

Over de maker
De jonge, ambitieuze choreografe Jennifer Romen richtte in 2015 haar gezelschap Oxygen op. Ze maakt indruk met visueel werk, vol tot in de puntjes gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies. Als urban dansmaker maakt ze indruk in danscompetities, televisieprogramma’s en in het commerciële circuit. Oxygen won het NK, EK én WK Small Group HipHop. In 2018 wonnen ze het televisieprogramma Dance As One en kregen ze een Golden Buzzer tijdens de auditie voor France Got Talent. In 2020 behaalden ze de finale van het NBC programma World of Dance in Amerika.

Onze aanbevelingen voor jou

De Notenkraker

De Notenkraker

International European Ballet Theatre

di 24 december om 15:00
Lees meer
Ja, ik wil! (try-out)

Ja, ik wil! (try-out)

Birgitte Heitzer, Freek Bartels en Paul Groot

wo 12 februari om 20:15
Lees meer

Kies een taal