Open Lesweek

Open Lesweek

Van 12 t/m 17 september september 2022 vindt de Open Lesweek plaats bij De Nobelaer. Tijdens deze week kun je komen proeven van verschillende cursussen. Loop bijvoorbeeld binnen bij de Muziekafdeling, doe mee met theater- en dansworkshops of ontdek jouw artistieke talent bij de afdeling Beeldend of Foto & Media. 

Inschrijven voor de lessen deze week is niet nodig en afhankelijk van de les je meedoen of meekijken. Een nieuwe (favoriete) hobby ligt op de loer!

Ga voor het volledige (proef)rooster naar de informatiepagina van de Open Lesweek.

ma 12 september
09:00
Gratis entree
di 13 september
09:00
Gratis entree
wo 14 september
09:00
Gratis entree
do 15 september
09:00
Gratis entree
vr 16 september
09:00
Gratis entree
za 17 september
09:00
Gratis entree

Van 12 t/m 17 september vindt de gratis Open Lesweek plaats bij De Nobelaer. Tijdens deze week kan iedereen kennismaken met diverse lessen en cursussen. Alle afdelingen kunsteducatie, theater, dans, beeldend, foto & media en muziek, zetten hun deuren open. Inschrijven voor de lessen is deze week niet nodig en afhankelijk van de les kan je meedoen of meekijken.

Creatieve rondleidingen en Inloopmiddag muziek

Op maandag 12 september kunnen volwassenen kennismaken met een groot gedeelte van het cursusaanbod en de desbetreffende lokalen tijdens special creatieve rondleidingen. Hiervoor dient men zich aan te melden. De zaterdag in de Open Lesweek, 17 september, vindt de inloopmiddag muziek plaats. De deuren van de muziekafdeling van De Nobelaer staan van 14:00 – 16:00 uur voor iedereen open om verschillende instrumenten uit te proberen.