Op verhaal
Geweest

Special

Op verhaal

Aan tafel met Charles Dickens

Na het succes van het Dahldiner en Couperus Culinair neemt Op Verhaal je nu mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen.

Prijs inclusief 3 gangendiner en 3 consumpties.

 

Let op! De verkoop voor deze voorstelling sluit op vrijdag 7 april om 17:00 uur i.v.m. het doorgeven van aantal couverts en dieetwensen. 

Meer over deze voorstelling

Verhalen van Dickens moet je beleven met ál je zintuigen. Hij is een meester in het beschrijven van kleurrijke personages. Aan de hand van Dickens’ woorden struin je met ze mee door het Londen van anderhalve eeuw geleden. Je voelt je samen met Oliver Twist ongemakkelijk in het donkere rovershol van Fagin en ruikt de geurige thee in de porseleinen kopjes van de rijke dames. Je smult van een warme kom vol pens op een koude winterdag en hoort hoe hoog boven je een klokkenspel zijn klanken over de straten laat stromen.

Net zo rijk aan klanken, geuren en smaken is het verteldiner Aan Tafel met Charles Dickens. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen bekende en minder bekende verhalen van Dickens tot leven. Maurits Boreel tovert daarbij een magisch klanklandschap uit zijn Protoon MIDI viool. De kok van dienst zorgt aan de hand van het kookboek Aan Tafel met Charles Dickens van Josephine Leeuwenhoek (My Inner Victorian) voor een smakelijk driegangendiner. Een diner dat op de tafel van Charles Dickens zelf niet zou misstaan.