Og3ne
Geweest

Lichte muziek

Og3ne

Sweet Harmony Tour

OG3NE keert terug naar De Nobelaer en pakt in 2022 uit met de Sweet Harmony Tour. Vanzelfsprekend zullen de succesvolle Home Isolation nummers niet ontbreken op deze avond! Wees er snel bij en geniet van de harmonieuze vocale kwaliteiten van de drie zussen uit Fijnaart.

Meer over de voorstelling

Na lange tijd is OG3NE eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley worden tijdens de Sweet Harmony Tour begeleid door hun eigen live band.

Nadat in maart 2020 alle optredens abrupt werden afgebroken door het coronavirus ontstond iets unieks. Doordat Amy één long mist en tot de risicogroep behoort, zaten de zussen van elkaar gescheiden in zelfgekozen thuisisolatie. Toch hebben de meiden een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Hun Home Isolation video’s gingen viral op alle social platforms.

Vanaf de eerste Home Isolation cover van Bohemian Rhapsody volgden miljoenen mensen de muzikale prestaties van OG3NE in coronatijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook de bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. De zussen brachten in 2020 drie EP’s uit, die in no-time de nummer 1 positie van de albumlijst behaalden. Na hun eerste pay-per-view streamconcert vanuit een coronaproof studio volgden vele Nederlandse artiesten hun voorbeeld.

www.og3ne.com

Kies een taal