Nu ik je zie
Nu ik je zie
Nu ik je zie
Nu ik je zie
Nu ik je zie
Geweest

Toneel

Nu ik je zie

Solo Stories

Een verhaal over uitgestelde rouw. Over volwassen worden en de zoektocht naar je eigen identiteit. En over een onverwacht sterke bloedband. Nu ik je zie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie.

Meer over de voorstelling

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader. Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen. 

Gespeeld door multitalent Soy Kroon (Hoogvliegers, Costa!, The Passion, War Horse).

Van de makers van In het licht, Emma wil leven en Ma.

Na de voorstelling is in de huiskamer iemand van de voorstelling aanwezig met wie je, indien je hier behoefte aan hebt, even kunt praten.

Heb jij iemand in je omgeving waar je je zorgen om maakt of heb je zelf last van suïcidale gedachten en weet je niet wat je moet doen?  Neem (anoniem) contact op met 113 zelfmoordpreventie.

"Met zijn inlevingsvermogen neemt Soy je helemaal mee in het verhaal en ondanks het zware thema laat hij in de voorstelling ook zijn humoristische kant zien."
Musicalsites.nl
"Kroon weet op sterke en overtuigende wijze de emotie de juiste laag te geven en laat je meeleven van begin tot eind. " Theaterparadijs.nl
"Nu ik je zie is een mooie zoektocht naar identiteit, waar gelukkig ruimte is voor alle soorten emoties, die door Kroon allemaal binnenkomen." Theaterkrant.nl

Kies een taal