Geweest

Nesim El Ahmadi

TaBoe! (try-out)

Let op! Geannuleerd

24-03-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest helaas besloten om deze voorstelling te annuleren.Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Theaterdebuut van de Rotterdamse vlogger, rapper en presentator Nesim El Ahmadi (1993). In TaBoe! geeft hij het publiek een kijkje in zijn leven en vertelt hij over zijn Islamitische opvoeding, het trouwen op jonge leeftijd met een christelijke vrouw, de ontvoering en nog veel meer!

Meer over de voorstelling

Hij is een bekende YouTuber met meer dan 200.000 abonnees, staat bekend als de helft van het duo Supergaande en om zijn talloze rollen als presentator (Rambam, BNN University). Nesim El Ahmadi waagt dit seizoen de sprong naar het theater met zijn allereerste cabaretvoorstelling.

In TaBoe! bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van zijn vrouw of om vast te zitten in een cel.

Vind jij het wel prima om niet helemaal precies te weten waar je aan toe bent met deze voorstelling? Dan zit je goed bij TaBoe!.

Nesim El Ahmadi: "Ey! Luie donder… zit je nou met je neus op deze website te loeren om van tevoren precies te weten waar je heen gaat zodat je geen risico loopt? Wat braaf! Kom dan vooral niet naar mijn show. Ik ga de zaal onder 2000 volt ga zetten. En het heet TaBoe! Dus als je zin hebt in wat avontuur en wat hoogspanning in je leven, koop dan snel een kaartje voor mijn eerste cabaretvoorstelling en dan zien we elkaar binnenkort."

Bekijk alle video's van Nesim op YouTube.
www.nesimelahmadi.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.