Neil Diamond Memories Band

A Legend in Concert

De Neil Diamond Memories band neem tje mee naar de glorietijd van de levende legende. Een muzikale show met de mooiste hits, videobeelden en anekdotes. Als liefhebber wil je deze show niet missen!

vr 3 juni
20:15 Zaal 1

Prijs: € 24,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Levende legende, icoon en ’s werelds bekendste en meest succesvolle singer-songwriter, Neil Diamond kan terugkijken op een zeer succesvolle carrière van ruim 50 jaar.

Tijdens de theatershow blikt Marcel Mulders, samen met zijn 11-koppige band, terug op het leven van Neil Diamond en vertelt over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes. Deze liveband slaagt erin de sfeer van de legendarische concerten Hot August Night en Love at the Greek te doen herleven. 

Geniet van een fantastische show met passie, emotie, mooie herinneringen en muziek waarbij het publiek zeker gezellig mag meezingen. Nummers als Sweet Caroline, Red Red Wine, I Am…I Said, Cracklin’ Rosie en vele andere hits passeren de revue. Kortom, een overweldigende muzikale en visuele show met de mooiste hits, videobeelden en anekdotes vol met passie, emotie en herinneringen. Als liefhebber wil je deze show niet missen!

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Jeroen Kant

Water

vr 20 mei om 20:30
Lees meer

Like U2

U2 - The Dutch Connection

vr 29 april om 20:15
Lees meer

Off the Wall

Michael Jackson Tribute

vr 13 mei om 20:15
Lees meer