Nablijf Fest

Evenement

Nablijf Fest

15 t/m 17 jaar

Voor alle party animals van 15 t/m 17 jaar: dans op de beste beats van top DJ's en artiesten!  Nablijf Fest is een nieuw evenement in Etten-Leur. Dit project is opgezet om een feestparadijs te creëren waar jongeren zich veilig volledig kunnen onderdompelen in muziek en dans. 

vr 10 november
20:00 De LizZ

Prijs: € 10,00

Bestel nu

Meer over het evenement

Voor alle party animals van 15 t/m 17 jaar: Dans op de beste beats van top DJ's en artiesten! Bij Nablijf Fest streven we ernaar om een unieke en onvergetelijke ervaringen voor de jongeren in Etten-Leur en omgeving te creëren.

Beleef De Ervaring Met Nablijf Fest - GEEN STRAF, MAAR EEN FEEST!​

Tickets kosten slechts € 10 inclusief twee consumpties.
Zaal open vanaf 19:30 uur
Nablijf Fest duurt tot 00:00 uur

Nablijf Fest is een nieuw evenement in Etten-Leur dat speciaal is ontworpen voor jongeren van 12 t/m 17 jaar oud. Dit project is opgezet om een feestparadijs te creëren waar jongeren zich veilig volledig kunnen onderdompelen in muziek en dans. Op 29 september vindt de editie plaats voor jongeren van 12 t/m 14 jaar.

De idee achter het evenement is dat muziek veilig de banden smeedt, grenzen en de horizon verruimt bij de jongeren in de regio. Jonge mensen stimuleren om (samen)  van de muziek en dans te genieten is en blijft de drijfveer en doelstelling van dit evenement. Zodoende willen de organisatoren hun jarenlange ervaring uit de muziekwereld en het jongerenwerk samen laten smelten om het evenement in de regio Etten-Leur te creëren waar jongeren uit de omgeving, uit verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten en leren waarderen in de muziek en dans.

4732