Nablijf Fest

Evenement

Nablijf Fest

12 t/m 14 jaar

Voor alle party animals van 12 t/m 14 jaar: dans op de beste beats van top DJ's en artiesten!  Nablijf Fest is een nieuw evenement in Etten-Leur. Dit project is opgezet om een feestparadijs te creëren waar jongeren zich veilig volledig kunnen onderdompelen in muziek en dans. 

Alessio zal samen met onder andere Roowy en JPB zorgen voor een avond die je niet snel meer vergeet!

vr 29 september
20:00 De LizZ
Ticket verkoop is gestopt

Meer over het evenement

Voor alle party animals van 12 t/m 14 jaar: dans op de beste beats van top DJ's en artiesten! Bij Nablijf Fest streven we ernaar om een unieke en onvergetelijke ervaring voor de jongeren in Etten-Leur en omgeving te creëren. 

Beleef De Ervaring Met Nablijf Fest - GEEN STRAF, MAAR EEN FEEST!​

Tickets kosten slechts € 10 inclusief twee consumpties.
Zaal open vanaf 19:30 uur
Nablijf Fest duurt tot 00:00 uur

Jongeren in de leeftijd van 11 jaar die op het voortgezet onderwijs zitten, zijn welkom op vertoon van hun schoolpas. 

Nablijf Fest is een nieuw evenement in Etten-Leur dat speciaal is ontworpen voor jongeren van 12 t/m 17 jaar oud. Dit project is opgezet om een feestparadijs te creëren waar jongeren zich veilig volledig kunnen onderdompelen in muziek en dans. Op 10 november vindt de editie plaats voor jongeren van 15 t/m 17 jaar.

De idee achter het evenement is dat muziek veilig de banden smeedt, grenzen en de horizon verruimt bij de jongeren in de regio. Jonge mensen stimuleren om (samen)  van de muziek en dans te genieten is en blijft de drijfveer en doelstelling van dit evenement. Zodoende willen de organisatoren hun jarenlange ervaring uit de muziekwereld en het jongerenwerk samen laten smelten om het evenement in de regio Etten-Leur te creëren waar jongeren uit de omgeving, uit verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten en leren waarderen in de muziek en dans.

4732